Koop een los toestel

Geen zin om een toestel te kopen inclusief een langdurig abonnement? Dat is ook niet nodig. Een los toestel is te koop zonder een contract met een lange looptijd. Er wordt zelfs geen simkaart geleverd bij het toestel. Op PrepaidTelefoon.com vergelijk je de prijzen van alle populaire losse mobiele telefoons. Het maakt niet uit wat voor losse telefoon je wilt; de nieuwste Samsung Galaxy is los te koop maar ook goedkope budget smartphones van Wiko zijn als los toestel verkrijgbaar. Koop een losse telefoon bij PrepaidTelefoon.com en betaal niet meer dan nodig is

Waarom een losse telefoon aanschaffen?

Heb je een prepaid simkaart gekocht of een sim only abonnement afgesloten terwijl je nog geen mobiele telefoon hebt? Dan kun je via Marktplaats een tweedehandse telefoon op de kop tikken maar als je een nieuwe mobiel wilt dan is een los toestel eigenlijk de enige optie. Bij het kopen van een los toestel heb je de keuze uit alle moderne smartphones. De gewilde en nieuwe smartphones die met abonnement verkrijgbaar zijn kunnen ook zonder abonnement gekocht worden. Dit geldt voor de duurdere iPhone toestellen maar ook voor de budgetvriendelijke toestellen van Wileyfox. Wat voor veel gebruikers misschien nog wel belangrijker is dat er geen sprake is van een abonnement en maximale vrijheid. Je bepaalt zelf of je een prepaidkaart in het toestel plaatst of een simkaart dat bij een sim only abonnement hoort.

Waar een los toestel kopen?

Voor de providers is het niet interessant om losse toestellen te verkopen; er wordt simpelweg niet genoeg winst op gemaakt. Bij de verkoop van een losse smartphone maakt de verkoper hoogstens enkele tientallen euro’s winst terwijl de provider dit bedrag liever iedere maand binnenharkt. Om deze reden vind je bij vrijwel alle Nederlandse providers geen losse telefoons maar enkel mobiele telefoons met abonnement. Op PrepaidTelefoon.com worden de prijzen vergeleken van de voordelige webshops die losse mobiele telefoons aanbieden zodat je verzekerd bent van de laagste prijs.

Hoe kies je een los toestel?

Een goede keuze maken is niet eenvoudig met iedere maand nieuwe losse toestellen die op de Nederlandse markt worden geïntroduceerd. Bij het maken van een keuze draait het echter niet om wat er beschikbaar is maar om wat je nodig hebt. Welke specificaties heb je echt nodig en welke niet? De functionaliteiten van mobiele telefoons zijn enorm uitgebreid maar zijn deze ook nodig? Zet wat punten op papier om te bepalen wat je van de mobiele telefoon verlangt. Dit kan een camera met scherpe foto’s zijn, een grote opslagruimte of het besturingssysteem. Natuurlijk is het ook belangrijk om een budget te bepalen. Op basis van deze gegevens kun je gerichter op zoek naar je mobiele telefoon op PrepaidTelefoon.com.

Geen simlock maar ook geen korting

Het voordeel van een losse mobiel is dat er geen simlock op het toestel zit. Terwijl een mobiele telefoon met abonnement over een simlock beschikt is dit niet het geval bij een telefoon die los gekocht wordt. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen bij welke provider je een telefoonabonnement of prepaid simkaart bestelt. Iedere simkaart kan geplaatst worden in het simlockvrije losse toestel. Een los toestel kopen betekent dat er geen simlock aanwezig is maar de keerzijde van de medaille is dat je ook geen korting op het toestel krijgt. Met andere woorden: je betaalt direct het volledige bedrag voor het toestel. Anders dan bij een abonnement wordt er namelijk maandelijks niets betaald waardoor er geen afbetaling van het toestel plaatsvindt. Uiteindelijk betaal je de “korting” bij een abonnement zelf waardoor het per saldo niet uitmaakt. Het is in veel situaties zelfs goedkoper om een los toestel met sim only te nemen dan een telefoon met abonnement.

Resultaat 1–50 van de 63 resultaten wordt getoond