BlackBerry DTEK60

BlackBerry DTEK60 los toestel

De BlackBerry DTEK60 is een Android smartphone zonder het fysieke toetsenbord wat iedereen van het Canadese bedrijf kent. Het toestel kan gezien worden als de opvolger van de BlackBerry PRIV dat ook een hoge verkoopprijs heeft. De DTEK60 heeft een vingerafdrukscanner aan de achterkant en beschikt over een display met een formaat van 5,5 inch. Met de Quad HD resolutie en een enorm hoge pixeldichtheid is het een uiterst scherp display waarop alles levendig en helder weergegeven wordt.

Specificaties

De DTEK60 is een sterke smartphone met uitmuntende specificaties. Zo is er onder de motorkap een snelle Snapdragon 820 chip te vinden met 4GB RAM. Deze combinatie staat voor goede prestaties en een merkbare snelheid. De interne opslagcapaciteit bedraagt 32GB maar als dit niet genoeg is dan kan dit tot 2TB uitgebreid worden met een microSD kaart. Anders dan de traditionele smartphones van BlackBerry draait de DTEK60 niet op het BlackBerry OS maar op Android. Hiernaast heeft BlackBerry aangegeven dat het toestel snelle updates voor het besturingssysteem ontvangt zodat de veiligheid altijd in orde is. De camera van de BlackBerry DTEK60 blinkt uit met een 21 megapixel sensor. Video’s schiet je met deze camera in 4K kwaliteit en de camera heeft hiernaast diverse functionaliteiten die bijdragen aan een betere fotokwaliteit. Er is ook nog een frontcamera met 8 megapixels.

BlackBerry DTEK60 los toestel

De BlackBerry DTEK60 is te koop in het zwart en andere kleuren zijn niet beschikbaar. De phablet van BlackBerry is in Nederland verkrijgbaar met telefoonabonnement maar het is ook te koop als los toestel. Als losse telefoon is het te koop voor een adviesprijs van € 579,-. Dit is de prijs die geldt voor een simlockvrij toestel maar het is verstandig is om dit altijd bij de verkoper te controleren. In combinatie met een mobiel abonnement is de DTEK60 goedkoper maar de “korting” die wordt gegeven door de provider wordt dan iedere maand met behulp van het abonnement afgelost. De huidige prijzen van de losse DTEK60 zijn op PrepaidTelefoon.com te vinden.

Beschrijving

  • 5.5 inch display (resolutie van 1440 x 2560 pixels)
  • Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 processor
  • 21 Megapixel camera, 2160p, Dual-LED Flitser, fase detectie autofocus, HDR, panorama
  • 8 Megapixel frontcamera. 1080p
  • Android 6.0 Marshmallow
  • 4GB RAM
  • 32GB opslagruimte
  • Wi-Fi, 3G, 4G, Bluetooth 4.2, A-GPS
  • 153.9 x 75.4 x 7 mm afmetingen
  • 165 gram gewicht