Galaxy Xcover 4 los toestel

Samsung heeft in stilte de Xcover 4 gelanceerd waarna het vanaf april 2017 in Nederland verkrijgbaar is. Door de relatief lage verkoopprijs is het een prepaid telefoon bij uitstek. De robuuste telefoon is geschikt voor iedereen die een smartphone wil die bestand is tegen schokken, stoten en moeilijke omstandigheden. De smartphone heeft zelfs een militaire rating waarmee het zelfs extreme temperaturen kan weerstaan en zonder problemen met je mee kan op avontuur. Betrouwbaarheid is essentieel in moeilijke omstandigheden en dat is waar de Xcover 4 voor staat. Met de IP68 certificatie is het bestanden tegen het binnendringen van water en stof.

Display

Het scherm van de Xcover 4 heeft een grootte van 5 inch en beschikt over een HD resolutie van 720 × 1280 pixels. Anders dan bij veel andere smartphones is het scherm te bedienen met handschoenen aan. Het toestel kan echter ook bediend worden met de mechanische toetsen zodat het in vrijwel iedere situatie te gebruiken is.

Hardware

Het gaat bij deze smartphone niet om de hardware maar om de betrouwbaarheid. De smartphone heeft een quad-core processor met 1.4 GHz kloksnelheid dat wordt bijgestaan door 2GB RAM. Voor als je foto’s en video’s wilt opslaan is er maximaal 16GB interne opslagruimte beschikbaar. Als je meer nodig hebt dan kan dit tot maximaal 256GB vergroot worden met behulp van een microSD kaart. De smartphone gaat lang mee op een volle batterij dankzij de 2800 mAh batterij.

Camera

Dankzij twee krachtige camera’s kun je in iedere situatie gedetailleerde foto’s schieten. De hoofdcamera aan de achterzijde heeft een 13 megapixel sensor, geïntegreerde flitser en een f/1.9 diafragma. Video-chatten of selfies maken is mogelijk met de 5 megapixel camera aan de voorkant.

Samsung Galaxy Xcover 4 los toestel

De Xcover 4 is alleen in het zwart verkrijgbaar. De robuust smartphone van de Zuid-Koreaanse producent is te koop met mobiel abonnement maar ook als los toestel. De adviesprijs voor een losse telefoon is € 259,-. Met deze adviesprijs valt de smartphone in het budgetsegment. Bij de aankoop van de Samsung Galaxy Xcover 4 als losse telefoon is er sprake van een simlockvrij model. Om er zeker van te zijn dat het om een simlockvrij toestel gaat is het verstandig om dit te controleren bij de verkoper. De huidige prijzen van de losse Samsung Galaxy Xcover 4 zijn op PrepaidTelefoon.com te vinden.

Beschrijving

  • 5.0 inch display (resolutie van 720 x 1280 pixels)
  • Quad-core 1.4 GHz processor
  • 13 megapixel camera, 1080p, f/1.9, LED flitser, autofocus
  • 5 Megapixel frontcamera, f/2.2
  • Android 7.0 Nougat
  • 2GB RAM
  • 16GB opslagruimte
  • Wi-Fi, 3G, 4G, Bluetooth 4.2, A-GPS
  • 146.2 x 73.3 x 9.7 mm afmetingen
  • 172 gram gewicht