Huawei Mate 10 Pro los toestel

De Mate 10 Pro is één van de drie nieuwe Mate modellen van Huawei. De Mate 10 Pro is de versie met de beste specs en daarbij heeft het de hoogte prijs. Als prepaid telefoon misschien niet de beste optie maar als je het er voor over hebt dan haal je veel kwaliteit in huis met de Mate 10 Pro van Huawei. De Mate 10 Pro is samen met de Mate 10 Lite in Nederland te koop.

Design

De Huawei Mate 10 Pro beschikt over het FullView display dat het grootste deel van de voorkant in beslag neemt. De hoeken en de randen van de smartphone zijn afgerond waardoor de smartphone lekker in de hand ligt. Het display heeft een formaat van maar liefst 6.0 inch met een 1080 x 2160 pixels resolutie in een 18:9 beeldverhouding. De trend van dit type beeldschermen in smartphones lijkt de toekomst te worden. De Mate 10 Pro is één van de eerste Huawei telefoons met dit type scherm. De afmetingen van de smartphone zijn 154.2 x 74.5 x 7.9 mm en het toestel weegt 178 gram.

Prestaties

Van een high-end smartphone als de Mate 10 Pro mag je veel verwachten. De hoge prijs is terug te vinden in de onderdelen aan de binnenkant zoals de octa-core Hisilicon Kirin 970 chipset, 6GB RAM en 128GB opslagruimte. Dit zijn specificaties waarmee de smartphone het opneemt tegen concurrenten als de Galaxy Note 8 van Samsung. De batterij heeft een lange duur door de 4000 mAh capaciteit. Hiermee is het één van de grootste smartphone batterijen die op dit moment gebruikt wordt. Verder beschikt de smartphone over Bluetooth 4.2, NFC, vingerafdrukscanner aan de achterkant en IP67 certificatie tegen water en stof. De Mate 10 Pro beschikt niet over een 3.5 mm koptelefooningang maar je ontvangt wel een 3.5 mm naar USB-C koptelefoon adapter.

Camera

Voor een premium toestel heeft de Mate 10 Pro een prachtige camera opstelling. Er is achterop een dubbele camera te vinden met uiteenlopende features zoals fase detectie autofocus, f/1.6 diafragma, 2x lossless zoom en Leica optics. Hiernaast zijn er nog veel meer opties zoals de dual-LED flitser, geo-tagging, touch focus, face/smile detection, HDR en panoramamodus. Met deze camera kun je video's opnemen in 4K kwaliteit waarbij je de hulp krijgt van optische beeldstabilisatie. De camera aan de voorkant bestaat uit een 8 megapixel sensor met f/2.0 diafragma.

Huawei Mate 10 Pro los toestel

De Huawei Mate 10 Pro is in Nederland verkrijgbaar in goud en zwart. Het toestel van het Chinese Huawei is te koop met abonnement maar ook als los toestel. Als losse telefoon is het te koop voor een adviesprijs van € 799,- Met deze adviesprijs valt de smartphone in het hoogste segment. De huidige prijzen van de losse Mate 10 Pro zijn op deze pagina van PrepaidTelefoon.com te vinden.

Beschrijving

  • 6.0 inch display (resolutie van 1080 x 2160 pixels)
  • Octa-core Hisilicon Kirin 970 processor
  • 20 + 12 megapixel dual-camera, 4k, optische beeldstabilisatie, HDR, Leica optics, fase detectie autofocus
  • 8 Megapixel frontcamera
  • Android 8.0 (Oreo)
  • 6GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • Wi-Fi, 3G, 4G, Bluetooth, A-GPS
  • 154.2 x 74.5 x 7.9 mm afmetingen
  • 178 gram gewicht