Samsung Galaxy S8 Plus los toestel

De Samsung Galaxy S8+: als je van een groot scherm houdt dan is dit je telefoon. Met een hoge adviesprijs is een losse Galaxy S8 smartphone niet voor iedereen weggelegd maar als het kunt betalen dan haal je de topper van 2017 in huis. Alles zit erop en eraan; van een kwaliteitscamera en waterdichtheid tot een virtuele assistent en vingerafdrukscanner. Alsof de vingerafdrukscanner nog niet voldoende techniek met zich meebrengt heeft Samsung ervoor gekozen om ook een irisscanner in het toestel te plaatsen. Het verschil met de normale Galaxy S8? De Galaxy S8+ heeft een iets groter scherm (0.4 inch), een grotere behuizing en grotere batterij. Op de andere punten zijn de twee smartphones identiek.

Display

Met het baanbrekende Infinity display is wat je op de smartphone doet een plezier. Films kijken op pas echt tot recht op het nieuwe scherm van 6.2 inch met WQHD+ resolutie van 2960 x 1440 pixels. Het scherm is langer maar de breedte is niet veel veranderd. Dit zorgt voor een andere beeldverhouding van 18.5:9 wat nieuwe deuren opent op multimedia gebied. Het scherm staat altijd aan met de Always-On feature. Zo blijf je snel en eenvoudig in één oogopslag op de hoogte van je meldingen.

Specificaties

Onder de motorkap van de Galaxy S8+ is een krachtige Exynos 8895 chipset te vinden. Dit is een octa-core 2.5 GHz processor die Samsung zelf gemaakt heeft. De processor is niet alleen kleiner en sneller maar ook zuiniger dan de processor in de Galaxy S7. Met de hulp van 4GB RAM is het toestel zelfs door de zware gebruiker een maatje te groot. Standaard wordt de smartphone geleverd met de recente versie van Android 7.0 Nougat. Om het grote scherm van energie te voorzien is er de batterij met 3500 mAh. De Galaxy S8+ heeft hiernaast de beschikking over een USB C aansluiting en ook is aan de onderkant een 3.5mm aansluiting te vinden voor de koptelefoon. Foto’s en video’s kun je opslaan op de interne opslagruimte van 64GB (uitbreidbaar tot 256GB).

Camera

De Samsung Galaxy S8+ is op alle punten een premium smartphone. Niet alleen de chipset en het design zijn van wereldklasse, ook de camera is iets om naar uit te kijken. De camera aan de achterzijde heeft 12 megapixels en een f/1.7 diafragma. Met het kleine diafragma vangt de sensor nog meer licht op waardoor prestaties in het schemer of donker nog beter zijn. Met de camera maak je automatisch gebruik van de laatste technieken om snel scherp te stellen maar ook video’s kun je opnemen in 4K kwaliteit. Met optische beeldstabilisatie wordt je geholpen om alles makkelijker vast te leggen en met de hyperlapse feature neem je op in slow-motion. De frontcamera van de S8+ heeft een 8 megapixel sensor en is ook uitgerust met de autofocus feature om snel scherp te stellen.

Samsung Galaxy S8 Plus los toestel

De Samsung Galaxy S8 Plus is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en violet. Het toestel van de Zuid-Koreaanse fabrikant is te koop met mobiel abonnement maar ook als los toestel. De adviesprijs voor een losse telefoon is € 899,-. Met deze adviesprijs valt de smartphone in het premium segment. Bij de aankoop van de Samsung Galaxy S8 Plus als losse telefoon is er sprake van een simlockvrij model. Om er zeker van te zijn dat het om een simlockvrij toestel gaat is het verstandig om dit te controleren bij de verkoper. De huidige prijzen van de losse Samsung Galaxy S8 Plus zijn op PrepaidTelefoon.com te vinden.

Beschrijving

  • 6.2 inch display (resolutie van 2960 x 1440 pixels)
  • Octa-core Exynos 8895 processor
  • 12 megapixel camera, 4k, f/1.7, OIS, LED flitser, autofocus, HDR, panorama, hyperlapse
  • 8 Megapixel frontcamera
  • Android 7.0 Nougat
  • 4GB RAM
  • 64GB opslagruimte
  • Wi-Fi, 3G, 4G, Bluetooth 4.2, A-GPS
  • 159.5 x 73.4 x 8.1 mm afmetingen
  • 173 gram gewicht