Wat kan ik doen met mijn oude mobiele telefoon?

Een oude mobiele telefoon kun je weggeven aan een vriend of familielid maar je kunt er ook geld voor krijgen. Dit kan op twee manieren. De ene manier is via een tweedehands website zoals Marktplaats maar een betere optie is door het te verkopen aan een recycle bedrijf.

Recycle bedrijven

Dit zijn bedrijven zoals RecycleMichael en Envirofone. Op de website van het recycle bedrijf kun je je model en merk aangeven waarna je direct de prijs ziet die men ervoor wil betalen. Als de prijs je bevalt dan kun je het formulier invullen waarna je een envelop thuisgestuurd krijgt. De envelop kun je zonder een postzegel op de post doen. Het adres van het recycle bedrijf staat al vermeld op de envelop. Je telefoon verkopen via een recycle bedrijf is de makkelijkste manier om geld te krijgen voor je oude mobiele telefoon.

Tweedehands websites

Een oude mobiele telefoon verkopen wordt al jaren veelvuldig gedaan via de tweedehands websites. Voorbeelden van tweedehands websites zijn Marktplaats en Speurders. Op deze websites kun je een advertentie plaatsen waarin de telefoon vermeld wordt. Het is vervolgens mogelijk om geïnteresseerden te laten bieden of een vaste prijs te hanteren. Als er een overeenkomst is over de prijs dan kun je de telefoon versturen per post of laten ophalen door de koper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *